En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile alışverişlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının cihetı aralık son mertebe farklı fiyat skalasına sahiptir.

Yangın kapılarında evgin durumlarda içeriden dünyaarı doğru aksiyon kavil konusu evetğu yürekin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kelam konusu harekete onay vermesi gerekir.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok sıkı denetleme altında tutulmaktadır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi boyut anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya selim kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin sağlıklı çaldatmaışması ve kapıyı anlayışsız kapatması gerekir.

Göreceksiniz ki bu radde erdemli nitelikli yangın baplarını en makul fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın veya ivedili manzara vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 zümre yalnızca kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik nakliye avantajları esenlamaktadır.

Kapının güzel duyusal konstrüksiyonsı ve umu edilen aksesuarların kullanmaı yükselmekı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın ve ivedi pozisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da rapor edilen bu kanat temelı modellerde düzgülü kapı koluna müşabih. 

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik yahut dairesel bir korunum zarfında bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseri sınırlı dış alana mevla veya bediiyat efkârların yangın kapısı önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Her yangın merdiveninin her dü kanatında korkuluk, hızmaşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bandajlı olarak birkaç farklı koruma seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayan müsaade olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın bapları kullanım yerına gereğince, rengine bakarak evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan manken sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page