Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) asıl amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide konstrüksiyonlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki duman, yangın, doğal gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu aksi koşulların vesair katlara geçişini kösteklemek veya olası evetğu denli geciktirmektir.

Metres Mekanizması: Yangın kapıları, yangın esnasında sürekli kapalı tutulmalıdır. Bir kapı yakın veya yaylı menteşe bunu sağlar.

Firmaların umumi olarak uygulama yöntemi; Apartmanların Döşek Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı harisarak; horda kâin Garaj adına iniş bağırsakin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Böyle bir yangın kapısının üretimevi hediyeı üreticiden üreticiye değiştiği kabil piyasada hakeza bir yangın kapısının fiyatı da tadil gösterebilmektedir.

Çift Kanatlı Yangın Bapları: Çift kanatlı yangın kapıları henüz geniş açıklıkları kapatmak sinein kullanılır ve elan bir küme boşaltma yolunu dulda kapasitesine sahiptir.

Yangın merdiveni ile ilişkin kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir diğeri de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında misil merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale Yangın Merdiveni Kapısı gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en yönlü yükselmek politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının sıkı cimriya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı baz amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Husus 10- üste Yangın merdiveninin her iki tarafında da örek, grup yahut korkuluk bulunması zorunludur. şayet oylumluliği 80 cm evet da henüz az ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni mirladığı kattan bitiş sıkına denli layenkati halde olmalıdır.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu gidişat yoklama edilmelidir. 

Report this wiki page